Η Εταιρεία

Βασίλειος Γρίβας

40ετής εμπειρία στις μεταλλικές κατασκευές

Η  Εταιρεία μας είναι μια δυναμικά εξελισσόμενη εταιρεία με ιδιαίτερα πετυχημένη δραστηριότητα στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών σε όλη την Ελλάδα.

H εταιρεία στεγάζεται σε πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 6.200 τ.μ. με γραφεία, χώρους παραγωγής και αποθήκευσης, τα οποία Βρίσκονται εντός οικοπέδου 21.500 τ.μ. δίπλα στη γέφυρα Αλφειού επί της Ε.Ο Πύργου-Κυπαρισσίας.

Στόχος μας είναι η διάθεση πάσης φύσεως μεταλλικών κατασκευών υψηλής ποιότητας και αισθητικής, σε προσιτές τιμές.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Το βασικό της αντικείμενο είναι η μελέτη και η κατασκευή μεταλλικών κατασκευών και κτιρίων.

Μερικά από τα είδη των κατασκευών μας είναι:

 • Βιομηχανικά κτίρια
 • Αποθήκες – Αγροτικά Υπόστεγα
 • Μεταλλικές οικίες
 • Πολυώροφα Κτίρια
 • Super Markets
 • Logistics
 • Εκθεσιακοί χώροι
 • Συνεργεία Αυτοκινήτων
 • Μεταλλικά πατάρια
 • Ψυκτικοί θάλαμοι
 • Γερανογέφυρες
 • Δεξαμενές
 • Σιλό

Εγκαταστάσεις

Η εταιρεία μας διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, που περιλαμβάνει αυτόματη γραμμή παραγωγής CNC (κοπή – διάτρηση), αυτόματη γραμμή παραγωγής CNC (μηκίδων – τεγίδων), στράντζες, πρέσες, ψαλίδια, παντογράφους, κυλίνδρους κάμψεως, γερανογέφυρες και ανυψωτικά μηχανήματα. Επίσης διαθέτει αμμοβολή, βαφείο, οχήματα μεταφοράς και μηχανήματα έργου.

Σχεδιασμός

Ο σχεδιασμός των γίνεται με τη χρήση προγραμμάτων αυτόματης σχεδίασης (TEKLA), για να εξασφαλίζεται απόλυτη ακρίβεια. Παράγονται σχέδια κοπής, όπου κόβονται τα υλικά στις απαιτούμενες διαστάσεις, σχέδια μοντάζ, με τα οποία συγκολούνται τα μέλη μεταξύ τους για την παραγωγή του τελικού δομικού μέλους και σχέδια ανέγερσης με τα οποία γίνεται η τοποθέτηση της μεταλλικής κατασκευής.

Προσωπικό

Το προσωπικό της εταιρίας μας απαρτίζεται από έμπειρα στελέχη και το εργατικό δυναμικό της είναι εξειδικευμένο και αποτελεί εγγύηση για την σωστή κατασκευή, την τοποθέτηση και την παράδοση των έργων σε μικρό χρονικό διάστημα. Διαθέτει τις απαραίτητες γνώσεις, αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία να προσαρμόζεται στις αλλαγές απαιτήσεων και τροποποιήσεων των αρχικών σχεδίων του έργου, ακόμα και κατά την εκτέλεσή του, εφόσον κατ’ αυτό τον τρόπο θα ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των πελατών της εταιρείας.

Η επικοινωνία μεταξύ των τμημάτων θεωρείται στοιχείο ζωτικής σημασίας στην προσπάθεια της εξασφάλισης της συμμετοχής όλων των στελεχών προς την κατεύθυνση της ικανοποίησης του πελάτη, ακόμα και όταν πρέπει να αντιμετωπιστούν δύσκολες κατασκευαστικές εφαρμογές.

Η εταιρεία μας δίνει μεγάλη βαρύτητα στη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού και το ενθαρρύνει να αναπτύσσει τις ικανότητες και τις δεξιοτεχνίες του, καθώς και να αναλαμβάνει την ευθύνη για σαφώς προκαθορισμένους στόχους, που του έχουν ανατεθεί.

Για την εταιρεία μας ποιότητα σημαίνει

Να παρέχουμε στους πελάτες μας κάθε μορφής κτιριακών – μεταλλικών κατασκευών, που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες και τις συμφωνημένες απαιτήσεις τους, καθώς και τις σχετικές πολεοδομικές, νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις.

Σεβασμός στον πελάτη και εξυπηρέτηση των αναγκών του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η παραπάνω πολιτική ποιότητας για την εταιρεία μας είναι σημείο αναφοράς και δέσμευση της διοίκησης, αλλά και προσπάθεια όλων των συντελεστών της.


Χρόνια εμπειρίας
0 +
Υλοποιημένες κατασκευές
0 +